Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@08:25:40 GMT

چشم‌انداز فضای سبز شهر خمین

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۴۵۹۹

چشم‌انداز فضای سبز شهر خمین

شهردار خمین گفت: در طرح تفضیلی سرانه فضای سبز برای هر شهروند ۱۶ مترمربع در نظر گرفته شده است. یعنی حدود ۵.۲ مترمربع به ازای هر شهروند کسری فضای سبز داریم که دلایل متعددی دارد.

حمید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از واحدهای بسیار مهم معاونت خدمات و ایمنی شهری، بحث فضای سبز و زیباسازی شهری است که در چارت جدید شهرداری با اصلاحاتی که انجام شده به واحد سیما، منظر و فضای سبز شهری تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بیشتر شهرهای بزرگ و مراکز استان سازمانی به نام سازمان سیما و منظر شهری وجود دارد، اما در شهر خمین با توجه به وجود شهرداری مرکز، رتبه پایین شهرداری و کوچک بودن شهر خمین نسبت به مراکز استان، سازمان سیما، منظر و فضای سبز وجود ندارد و تحت عنوان اداره سیما و منظر اداره می‌شود که شرح وظایف آن بسیار گسترده است.

شهردار خمین خاطرنشان کرد: نخستین مقوله مهم اداره سیما و منظر شهری، بحث فضای سبز است، فضای سبز خمین بالغ بر ۹۸ هکتار است و سرانه فضای سبز حدود ۵.۱۳ مترمربع به ازای هر شهروند است.

احمدی ادامه داد: در طرح تفضیلی سرانه فضای سبز هر شهروند ۱۶ مترمربع در نظر گرفته شده، یعنی حدود ۵.۲ مترمربع به ازای هر شهروند ما کسری فضای سبز داریم که دلایل متعددی برای آن وجود دارد.

وی گفت: در طرح تفضیلی نقاط بسیار زیادی از نظر کاربری فضای سبز داریم، اما مشکلاتی برای احداث این فضاهای سبز وجود دارد؛ یکی از مسائل و مشکلات شهر خمین کمبود آب است.

شهردار خمین تصریح کرد: در سه سال اخیر با تمهیدات و پیگیری‌های انجام شده وضعیت آب فضای سبز علی‌رغم گستردگی خشکسالی بهتر شده و حفاری دو حلقه چاه در سطح شهر و عقد قرارداد با سایر ادارات و همکاری بسیار خوبی که اداره منابع آب با شهرداری داشته است، منجر به خودکفایی از نظر میزان مصرف آب فضای سبز شده و اکنون ۹۲ درصد آب فضای سبز از آب شرب شهر جداسازی شده است.

کد خبر 597722

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری خمین شهر خمین شهرهاي ايران فضاي سبز شهري شهروند آبیاری فضای سبز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فضای سبز شهر خمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست‌انداز
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • (عکس) سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی (عکس)
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب