Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها- کوروش امینی: آب‌پخش به دلیل برخورداری از نهرهای روان و نخلستان‌های متراکم به عنوان نگین سبز استان بوشهر شناخته می‌شود و یکی از قطب‌های تولید خرمای کشور به شمار می‌رود.

آب‌پخش به عنوان دومین شهر پرجمعیت شهرستان دشتستان دارای موقعیت جغرافیایی خاصی است که به عنوان نقطه اتصال شهرستان‌های مختلف استان بوشهر و همچنین محور مواصلاتی استان‌های جنوبی کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورودی شهر آب‌پخش (مسیر کلل-آب‌پخش) زیبایی‌های منحصر به فردی دارد و یکی از شریان‌های اصلی و محورهای پرتردد در استان بوشهر محسوب می‌شود که با توجه به شرایط خاص آن نیازمند تعریض و جداسازی مسیر رفت و برگشت است.

در راستای تعریض و جداسازی در این مسیر اداره‌کل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر اقدام به تأمین و دپوی تعدادی نیوجرسی برای جداسازی مسیر کرده است که این شیوه مورد اقبال اهالی شهر آب‌پخش قرار نگرفته است.

مصوبات شورای ترافیک

در نشست شورای ترافیک شهرستان دشتستان که روز گذشته به ریاست فرماندار این شهرستان برگزار شد، در مورد ایمن سازی و آرام سازی ورودی شهر آب‌پخش از پل کلل تصمیماتی اتخاذ شد.

اجرای جداکننده در ورودی شهر آب‌پخش به صورت موقت (قبل از تعریض و نصب نیوجرسی) و اجرای آرام سازی ترافیکی در محدوده شهرستان از جمله مصوبات شورای ترافیک بود.

بسیاری از شهروندان شهر آب‌پخش نارضایتی خود نسبت به استفاده از نیوجرسی در این مسیر را اعلام کرده‌اند و می‌گویند استفاده از نیوجرسی چشم‌اندازهای زیبای این مسیر گردشگری را از بین خواهد برد.

زیبایی‌های مسیر حفظ شود

محمدرضا علیپور یکی از شهروندان آب‌پخشی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: مسیر ورودی شهر آب‌پخش دارای زیبایی‌های بسیار زیادی است که با نصب نیوجرسی این زیبایی‌ها نابود می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ورودی شهر آب‌پخش در دو سمت از نخلستان‌های سرسبز پوشیده شده است، تاکید کرد: انتظار می‌رود که مسئولان در تصمیمات خود نگاهی به نظر و سلیقه مردم نیز داشته باشند.

علیپور بیان کرد: مردم آب‌پخش انتظار دارند که به جای نصب نیوجرسی در این مسیر گردشگری، از بلوار و شبکه روشنایی استفاده شود که هم زیبایی‌های مسیر حفظ شود و هم ایمنی تردد افزایش یابد.

لزوم توجه به نظرات مردم

نایب رئیس شورای شهر آب پخش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: استقرار جدا کننده‌های نیوجرسی در ورودی شهر آب پخش حدفاصل پُل کُلل تا شهدای گمنام را نوعی دهن کجی به افکار عمومی و بخصوص دوستداران محیط زیست می دانم و معتقدم باید این کار انجام نشود.

بهزاد بویری اظهار داشت: همانطور که قبلاً هم گفته ام و به آن اعتقاد دارم و نظر همشهریان عزیز هم همین است و مکرر به مسئولان ذیربط هم اعلام کرده‌ام باید ساماندهی ورودی شهر آب پخش از پل کلل تا شهدای گمنام به‌درستی و اصولی انجام شود یعنی ایجاد بلوار و جدول گذاری و رفیوژ وسط و به کمتر از آن قانع نیستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر آب‌پخش افزود: باید به اطلاع همشهریان عزیز برسانم که در این راستا نامه نگاری‌های فراوانی با مسئولان استانی و شهرستانی داشته ایم و بارها به‌صورت حضوری هم خدمت آنها رسیده ایم و خواسته بحق مردم را عنوان کرده‌ایم.

بویری ابراز داشت: با همراهی یکی از اعضای شورا در دیدار با مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری بوشهر خواستار اجرای اصولی بهسازی ورودی شهر آب‌پخش شدیم که ایشان نیز نامه نگاری لازم با مدیرکل راهداری داشت و پیشرفت‌هایی هم در این راستا داشته ایم.

استفاده از ظرفیت شهرداری

وی افزود: حتی اعلام کرده ایم که حاضریم در اجرای این پروژه از ظرفیت شهرداری آب‌پخش هم استفاده کنیم یعنی آنها اعتبار لازم را در اختیار شهرداری قرار دهند و اجرای پروژه توسط شهرداری انجام شود و به صورت مستمر پیگیر هستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر آب‌پخش افزود: حال منتظر تصمیم نهایی مسئولان هستیم ولی مطمئن باشید تا آنجایی که ممکن است اجازه نخواهیم داد نیوجرسی‌ها ورودی شهر آب‌پخش را نازیبا و خطرات را افزایش دهند.

وی تصریح کرد: البته مناقصه تعریض این محور یک بار برگزار شده که به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت کنندگان باطل شد و قرار است دوباره برگزار شود و انشاالله آنچه خواسته شهروندان و به سود شهر است محقق خواهد شد.

کد خبر 5514699

منبع: مهر

کلیدواژه: نیوجرسی بوشهر شورای ترافیک شورای شهر محمدرضا علیپور آب پخش دشتستان شهرستان دشتستان بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه جهرم ویروس کرونا اردبیل امام رضا ع آمار کرونا خراسان رضوی ایلام میلاد امام رضا ع دهه کرامت مشهد بیرجند استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • آموزش و پرورش بوشهر ویژه‌تر دیده شود/ لزوم ساخت کلاس‌های درس جدید
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • برگزاری شورای عالی قضایی استان بوشهر
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه