Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@03:30:30 GMT

نحوه استفاده از چای کیسه‌ای برای چشم‌ ها

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۴۵۳۱

نحوه استفاده از چای کیسه‌ای برای چشم‌ ها

به گزارش اقتصادآنلاین ؛ چای کیسه‌ای یک گزینه طبیعی و مقرون‌به‌صرفه است که می‌توانید به‌راحتی آن را در خانه امتحان کنید. قراردادن آن‌ها روی چشم به شما فرصتی برای استراحت و آرامش می‌دهد. درمان را چندین بار در روز انجام دهید تا علائم شما کاهش یابد.

نحوه استفاده:

اگر می‌خواهید چای بنوشید، دو کیسه چای دم کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس مایع اضافی کیسه‌ها را خارج نموده و اجازه دهید تا دمای آن کاهش یابد تا گرم شوند، یا آن‌ها را به مدت 10 تا 20 دقیقه در یخچال بگذارید. ورم چای را به مدت 15 تا 30 دقیقه روی چشم‌های بسته بگذارید.

شما می‌توانید از نوک انگشتان خود برای فشار ملایم به چشم خود استفاده کنید یا ناحیه اطراف چشم خود را به‌آرامی ماساژ دهید. اگر از ورم سرد استفاده می‌کنید، برای تسکین بیشتر آن‌ها را با تکه‌های خیار خنک بپوشانید. یک حالت یوگا احیاگرمی تواند به شما کمک کند تا هنگام استراحت با کیسه چای، از استرس‌های روز خود ر‌ها شوید.

چه نوع چایی می‌توانم استفاده کنم؟

انواع مختلفی از چای وجود دارد که می‌تواند برای درمان مشکلات چشمی مورداستفاده قرار گیرد. بهتر است در صورت امکان از چای ارگانیک برای جلوگیری از هرگونه مواد شیمیایی استفاده کنید. چای سیاه، سفید و سبز حاوی کافئین و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ممکن است به درمان نگرانی‌های چشم کمک کند. چای‌های گیاهی آرام‌بخش و تسکین‌دهنده هستند. ممکن است به کاهش التهاب، پف و سوزش چشم‌ها کمک کنند.

چای‌های گیاهی محبوب برای درمان بیماری‌های چشمی عبارتند از:

•    رویبوس (چای قرمز یا چای بوته‌ی سرخ)

•    بابونه

•    اسطوخودوس

•    گل خوش (مریم‌گلی)

•    گل همیشه بهار

•    کامفری (نوعی گاوزبان)

•    رازیانه

•    زغال اخته

برای اطلاع از نحوه درمان شرایط خاص چشم با چای کیسه‌ای، به خواندن ادامه دهید.

التهاب، پف یا تورم چشم‌ها:

کافئین موجود در چای‌های سیاه و سبز تأثیر مثبتی بر پف ورم چشم‌ها داشته و می‌تواند به سفت ماندن پوست کمک کند. کافئین رگ‌های خونی درون این بافت حساس را منقبض می‌کند. این امر به کاهش پف و التهاب کمک می‌نماید. همچنین چای سیاه و سبز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فلاونوئید‌ها و تانن هستند که دارای اثر ضدالتهابی می‌باشند.

 تانن‌ها می‌توانند به سفت شدن پوست و بیرون آوردن مایعات به‌منظور کاهش بیشتر پف کمک کنند. چای سبز به دلیل داشتن فلاونوئید بیشتر ممکن است کمی مؤثرتر باشد. از ورم چای سیاه یا سبز به‌عنوان کمپرس سرد برای درمان بادکردنی‌های زیر چشم استفاده کنید.

سایر چای‌هایی که التهاب را کاهش می‌دهند عبارتند از:

•    مریم‌گلی

•    رویبوس

•    بابونه

رویبوس و چای سبز ممکن است در کاهش ظاهر خطوط و چین‌وچروک نیز مفید باشد.

ورم ملتحمه (چشم صورتی):

چای گل همیشه بهار، بابونه و رازیانه برای تسکین علائم چشم صورتی استفاده می‌شود، اگرچه شواهد علمی محدودی برای استفاده از این چای‌ها برای درمان این بیماری وجود دارد. این چای‌ها ممکن است به حذف مایعات اضافی که از چشم شما تخلیه می‌شود کمک کنند.

آن‌ها همچنین می‌توانند تورم و سوزش را تسکین دهند. برای تسکین التهاب می‌توان از چای مریم‌گلی استفاده کرد. این ماده دارای خواص ضدمیکروبی است که به دفع باکتری‌ها کمک می‌کند و ممکن است به تقویت ایمنی کمک نماید. چای سبز همچنین می‌تواند التهاب را به طور مؤثری کاهش دهد.

حلقه‌های سیاه دور چشم:

ورم چای سیاه یا سبز سرد را روی چشم‌های خود بمالید تا ظاهر سیاهی دور چشم کاهش یابد. کافئین ممکن است به تنگ شدن رگ‌های خونی اطراف چشم و تنگ شدن جریان خون کمک کند.

گل مژه:

چای سیاه به دلیل داشتن تانن زیاد در درمان گل مژه مفید است. خواص ضدباکتریایی و ضد درد آن به کاهش تورم و سوزش کمک می‌نماید. چای بابونه ممکن است برای تسکین و التیام پوست تحریک شده استفاده شود، اگرچه شواهد علمی محدودی در مورداستفاده از چای بابونه برای سلامت پوست وجود دارد.

آکنه روزاسه:

خواص ضدالتهابی اسطوخودوس، بابونه و چای سبز ممکن است در تسکین علائم بیماری روزاسه مفید باشد. این چای‌ها می‌توانند پوست را تسکین داده و قرمزی و سوزش را کاهش دهند. می‌توانید ورم چای را علاوه بر چشم‌ها روی قسمت‌های دیگر صورت خود نیز قرار دهید. مراقب باشید که درمان چای باعث تحریک اضافی نشود.

چشم‌های قرمز:

بابونه، رویبوس و چای سبز می‌توانند در درمان و طراوت زخم یا قرمزی چشم موثر باشند. خواص ضد التهابی این چای‌ها ممکن است به کاهش هرگونه تورم یا التهاب همراه با چشم‌های تحریک شده کمک کند.

خشکی چشم:

از ورم گرم چای سیاه، مریم‌گلی یا اسطوخودوس روی چشم‌های خود استفاده کنید تا رطوبت را حفظ کرده و خشکی را کاهش دهد. خواص تسکین‌دهنده این چای‌ها می‌تواند هرگونه سوزش یا حساسیتی را که تجربه می‌کنید از بین ببرد.

سیاهی اطراف چشم (در اثر ضربه و غیره):

اگر اطراف چشم شما در اثر ضربه و... سیاه شده است، می‌توانید از چای سیاه یا سبز برای کاهش التهاب استفاده کنید. تانن‌ها می‌توانند تورم و کبودی را کاهش دهند. آن‌ها همچنین ممکن است به کنترل خونریزی داخلی کمک کنند. اسطوخودوس و بابونه ممکن است در تسکین هرگونه پوست تحریک شده و تسکین درد مفید باشد.

خطرات و اقدامات احتیاطی:

هنگام استفاده از چای کیسه‌ای روی چشم خود همیشه محتاط باشید زیرا این ناحیه بسیار حساس است.

در اینجا چند نکته را باید در نظر داشته باشید:

•    قبل از درمان دست‌ها و صورت خود را کاملاً بشویید.

•    قبل از درمان آرایش چشم و صورت خود را پاک کنید.

•    در صورت احساس درد یا سوزش، مصرف را متوقف کنید.

•    از چای کیسه‌ای که سوزن منگنه دارند اجتناب کنید.

•    از چای سفید نشده استفاده کنید.

•    مایع را از چشم خود دور کنید.

•    قبل از انجام درمان، لنز‌های خود را بردارید.

•    از مالیدن یا دست زدن به چشم خودداری کنید.

در اینجا چند نکته دیگر برای سلامت چشم ذکر شده است که عبارتند از:

•    استراحت کافی داشته باشید و مصرف مایعات خود را افزایش دهید تا هیدراته بمانید.

•    با پوشیدن عینک آفتابی و کلاه از چشمان خود در برابر نور خورشید محافظت کنید.

•    برای تمیز نگه‌داشتن دست و صورت خود توجه خاصی داشته باشید.

ایجاد تغییرات ساده در شیوه زندگی، مانند تغذیه سالم، ورزش منظم و کاهش استرس نیز در بهبود رفاه شما مفید خواهد بود.

پربیننده ترین آنچه زنان چینی برای رشد سریع مو انجام می دهند! افراد بالای ۶۵ سال سریعتر دز یادآور واکسن کرونا دریافت کنند جوان ساز پوست دست با این کرم فواید سفیده تخم‌ مرغ برای مو این افراد دوباره کرونا می گیرند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چای استفاده کنید چای کیسه ای برای تسکین برای درمان چای ها اطراف چشم مریم گلی صورت خود کمک کنند چای سیاه چای سبز ورم چای چشم خود روی چشم چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

«رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

رضایت نسبی از داروهای سالک تولید داخل

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902092

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند