Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-05@02:32:01 GMT

چشم امید هیدروژن سبز به توسعه مزارع بادی است

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۳۰۷۵

چشم امید هیدروژن سبز به توسعه مزارع بادی است

زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.

به گزارش «انرژی امروز» از وال استریت ژورنال، جایگزینی سوخت‌های فسیلی با هیدروژن سبز در اقتصاد چیزی شبیه به جور کردن پازل‌ها در کنار هم است: وقتی چند تکه کوچک به هم وصل شد، در کنار هم قرار دادن بقیه بسیار آسان‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیمنس گومسا یکی از این شرکت هایی است که در حال جور کردن پازل‌ها در کنار هم است.

شرکت انرژی های تجدیدپذیر زیمنس گومسا در حال توسعه و تولید توربین‌های بادی است که هیدروژن تولید خواهند کرد. این شرکت تاسیساتی در فراساحلی و ساحلی دانمارک دارد.

روز چهارشنبه این شرکت گزارشی منتشر کرده است که از نحوه توسعه هیدروژن سبز از طریق «راه‌حل های باد-به- هیدروژن» تولید می شود.

هیدروژن سبز برای رسیدن به شاخص ‌های انتشارات صفر خالص تا سال 2050 ضروری است. از طرفی این راه حل ها ظرفیت کربن‌زدایی از بخش های مصرف کننده برق چون فولادسازی را بالا می برد، در کنار آن امکان ذخیره سازی انرژی و حمل و نقل همانند آنچه در مباحث نفت و گاز پیش می آید هم فراهم خواهد آمد.

اما هنوز هم یکی از بزرگ ترین مشکلات پیش روی تولید هیدروژن سبز، هزینه بالای آن نسبت به هیدروژن خاکستری است که از طریق نفت و گاز تولید شده است. در هیدروژن خاکستری، کربن تولیدی از سوخت مصرفی جذب می شود.

اگر هزینه های هیدروژن سبز کاهش یابد مشتریان آن نه فقط در میان خریداران هیدروژن خاکستری بلکه در میان خریداران سوخت های فسیلی نیز بیشتر خواهد شد.

زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.

تولید هیدروژن در کنار منابع تولید برق در هزینه های و اتلاف برق کابل‌های انتقال صرفه‌جویی خواهد کرد. از طرفی هزینه حمل و نقل هیدروژن از طریق خطوط لوله یک دهم هزینه انتقال و توزیع برق است.

این امرباعث خواهد شد سایت های دورافتاده که هزینه استقرار کابل های انتقال برق در آنها بالاست، اما ظرفیت وزش باد نیز در این سایت ها زیاد است توسعه یابند.

یک راه دیگر هم این است که یک هاب بزرگ الکترولیز در کنار مجتمع صنعتی ایجاد شود. در نتیجه هزینه انتقال و توزیع بسیار کاهش می یابد. اروپا اکنون به دنبال ایجاد چنین تاسیساتی است.

برچسب هاانرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر توربین بادی فراساحلی شناور زیمنس (Siemens) زیمنس گومسا Siemens Gamesa مزرعه بادی فراساحلی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر زیمنس Siemens مزرعه بادی فراساحلی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو هزینه تولید هیدروژن هیدروژن سبز تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!